Gujarati Meaning of john hancock
જોહન હેનકોક
Other Gujarati words related to જોહન હેનકોક
Nearest Words of john hancock
- john haldane => જોન હેલ્ડાન
- john greenleaf whittier => જ્હોન ગ્રીનલીફ વ્હીટિયર
- john glenn => જોન ગ્લેન
- john foster dulles => જોન ફોસ્ટર ડલેસ
- john ford => જહોન ફોર્ડ
- john florio => જોન ફ્લોરિયો
- john fletcher => જોન ફ્લેચર
- john fitzgerald kennedy => જોહ્ન ફિટ્ઝગેરલ્ડ કેનેડી
- john ernst steinbeck => જોન અર્નેસ્ટ સ્ટેઇનબેક
- john endicott => જોન એન્ડિકોટ
- john hanning speke => જોન હેનિંગ સ્પેક
- john harvard => જોન હાર્વર્ડ
- john hasbrouck van vleck => જ્હોન હેસ્બ્રુક વેન વ્લેક
- john heming => જૉન હેમિંગ
- john henry => જોહ્ન હેન્રી
- john henry o'hara => જોહન હેનરી ઓ'હારા
- john hope franklin => જોહન હોપ ફ્રેન્કલિન
- john howard northrop => જ્હોન હાવર્ડ નોર્થ્રોપ
- john hoyer updike => જોન હોયર અપડાઈક
- john huss => જોન હસ
Definitions and Meaning of john hancock in English
john hancock (n)
American revolutionary patriot who was president of the Continental Congress; was the first signer of the Declaration of Independence (1737-1793)
a person's own signature
FAQs About the word john hancock
જોહન હેનકોક
American revolutionary patriot who was president of the Continental Congress; was the first signer of the Declaration of Independence (1737-1793), a person's ow
હાથ,સહી,સાહી,કાઉન્ટરસાઇન,સમર્થન,સ્પષ્ટ,સમર્થન,નિશાન
No antonyms found.
john haldane => જોન હેલ્ડાન, john greenleaf whittier => જ્હોન ગ્રીનલીફ વ્હીટિયર, john glenn => જોન ગ્લેન, john foster dulles => જોન ફોસ્ટર ડલેસ, john ford => જહોન ફોર્ડ,