Gujarati Meaning of john fitzgerald kennedy
જોહ્ન ફિટ્ઝગેરલ્ડ કેનેડી
Other Gujarati words related to જોહ્ન ફિટ્ઝગેરલ્ડ કેનેડી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of john fitzgerald kennedy
- john ernst steinbeck => જોન અર્નેસ્ટ સ્ટેઇનબેક
- john endicott => જોન એન્ડિકોટ
- john endecott => જ્હોન એન્ડેકૉટ
- john edward masefield => જોન એડવર્ડ મેસફિલ્ડ
- john eccles => જ્હોન એકલેસ
- john duns scotus => જ્હોન ડનસ સ્કોટસ
- john dryden => જ્હોન ડ્રાયડન
- john drew => જ્હોન ડ્રુ
- john dowland => જ્હોન ડોવલેન્ડ
- john dos passos => જ્હોન ડોસ પાસોસ
- john fletcher => જોન ફ્લેચર
- john florio => જોન ફ્લોરિયો
- john ford => જહોન ફોર્ડ
- john foster dulles => જોન ફોસ્ટર ડલેસ
- john glenn => જોન ગ્લેન
- john greenleaf whittier => જ્હોન ગ્રીનલીફ વ્હીટિયર
- john haldane => જોન હેલ્ડાન
- john hancock => જોહન હેનકોક
- john hanning speke => જોન હેનિંગ સ્પેક
- john harvard => જોન હાર્વર્ડ
Definitions and Meaning of john fitzgerald kennedy in English
john fitzgerald kennedy (n)
35th President of the United States; established the Peace Corps; assassinated in Dallas (1917-1963)
FAQs About the word john fitzgerald kennedy
જોહ્ન ફિટ્ઝગેરલ્ડ કેનેડી
35th President of the United States; established the Peace Corps; assassinated in Dallas (1917-1963)
No synonyms found.
No antonyms found.
john ernst steinbeck => જોન અર્નેસ્ટ સ્ટેઇનબેક, john endicott => જોન એન્ડિકોટ, john endecott => જ્હોન એન્ડેકૉટ, john edward masefield => જોન એડવર્ડ મેસફિલ્ડ, john eccles => જ્હોન એકલેસ,