Gujarati Meaning of johann gottfried von herder
યોહાન ગોટફ્રિડ ફોન હર્ડેર
Other Gujarati words related to યોહાન ગોટફ્રિડ ફોન હર્ડેર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johann gottfried von herder
- johann friedrich herbart => જોહન ફ્રેડરિક હર્બર્ટ
- johann eck => જોહાન એક
- johann christoph friedrich von schiller => જોહાન ક્રિસ્ટોફ ફ્રિડરિક વોન શિલર
- johan kepler => જોહાન કેપલર
- johan august strindberg => જોહાન ઑગસ્ટ સ્ટ્રિન્ડબર્ગ
- joggling => જોગલિંગ
- joggled => જીગલ કરેલું
- joggle => ડોલવવું
- jogging => જોગિંગ
- jogger => જોગર
- johann gutenberg => જોહાન ગુટેનબર્ગ
- johann joachim winckelmann => જોહાન જોઆચિમ વિંકલમેન
- johann ludwig uhland => જોહાન લુડવિગ ઉહલેન્ડ
- johann maier => જોહાન મેયર
- johann maier eck => જોહાન મેયર ઇક
- johann mendel => જોહાન મેન્ડેલ
- johann muller => જોહાન મુલેર
- johann sebastian bach => જોહાન સેબાસ્ટિયન બાખ
- johann strauss => જોહાન સ્ટ્રોસ
- johann wolfgang von goethe => જોહાન વોલ્ફગેંગ વોન ગોથે
Definitions and Meaning of johann gottfried von herder in English
johann gottfried von herder (n)
German philosopher who advocated intuition over reason (1744-1803)
FAQs About the word johann gottfried von herder
યોહાન ગોટફ્રિડ ફોન હર્ડેર
German philosopher who advocated intuition over reason (1744-1803)
No synonyms found.
No antonyms found.
johann friedrich herbart => જોહન ફ્રેડરિક હર્બર્ટ, johann eck => જોહાન એક, johann christoph friedrich von schiller => જોહાન ક્રિસ્ટોફ ફ્રિડરિક વોન શિલર, johan kepler => જોહાન કેપલર, johan august strindberg => જોહાન ઑગસ્ટ સ્ટ્રિન્ડબર્ગ,