Gujarati Meaning of johann friedrich herbart
જોહન ફ્રેડરિક હર્બર્ટ
Other Gujarati words related to જોહન ફ્રેડરિક હર્બર્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of johann friedrich herbart
- johann gottfried von herder => યોહાન ગોટફ્રિડ ફોન હર્ડેર
- johann gutenberg => જોહાન ગુટેનબર્ગ
- johann joachim winckelmann => જોહાન જોઆચિમ વિંકલમેન
- johann ludwig uhland => જોહાન લુડવિગ ઉહલેન્ડ
- johann maier => જોહાન મેયર
- johann maier eck => જોહાન મેયર ઇક
- johann mendel => જોહાન મેન્ડેલ
- johann muller => જોહાન મુલેર
- johann sebastian bach => જોહાન સેબાસ્ટિયન બાખ
- johann strauss => જોહાન સ્ટ્રોસ
Definitions and Meaning of johann friedrich herbart in English
johann friedrich herbart (n)
German philosopher (1776-1841)
FAQs About the word johann friedrich herbart
જોહન ફ્રેડરિક હર્બર્ટ
German philosopher (1776-1841)
No synonyms found.
No antonyms found.
johann eck => જોહાન એક, johann christoph friedrich von schiller => જોહાન ક્રિસ્ટોફ ફ્રિડરિક વોન શિલર, johan kepler => જોહાન કેપલર, johan august strindberg => જોહાન ઑગસ્ટ સ્ટ્રિન્ડબર્ગ, joggling => જોગલિંગ,