Gujarati Meaning of jean genet
જીન જીનેટ
Other Gujarati words related to જીન જીનેટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean genet
- jean francois millet => જીન ફ્રાંસોઇસ મિલેટ
- jean francois champollion => જીન ફ્રાન્કોઈસ ચેમ્પોલિયન
- jean edouard vuillard => જીન એડોઆર્ડ વુઈલાર્ડ
- jean de la fontaine => જીન ડે લા ફોન્ટેન
- jean cocteau => જીન કોક્ટો
- jean chauvin => જીન ચૌવિન
- jean cauvin => જીન કેલ્વિન
- jean caulvin => જીન કોલ્વિન
- jean bernard leon foucault => જીન બર્નાર્ડ લિયોન ફૂકો
- jean baptiste racine => જીન બેપ્ટિસ્ટ રેસિન
- jean harlow => જીન હાર્લો
- jean honore fragonard => જીન હોનોરે ફ્રેગોનાર્ડ
- jean laffite => જીન લાફિટે
- jean lafitte => જીન લાફિટ
- jean luc godard => જીન લુક ગોદાર્ડ
- jean monnet => જીન મોનેટ
- jean paul marat => જીન પોલ મેરાત
- jean piaget => જીન પિએજેટ
- jean-baptiste poquelin => જીન-બેપ્ટિસ્ટે પોક્યુલિન
- jean-frederic joliot => જીન ફ્રેડરિક જોલિયોટ
Definitions and Meaning of jean genet in English
jean genet (n)
French writer of novels and dramas for the theater of the absurd (1910-1986)
FAQs About the word jean genet
જીન જીનેટ
French writer of novels and dramas for the theater of the absurd (1910-1986)
No synonyms found.
No antonyms found.
jean francois millet => જીન ફ્રાંસોઇસ મિલેટ, jean francois champollion => જીન ફ્રાન્કોઈસ ચેમ્પોલિયન, jean edouard vuillard => જીન એડોઆર્ડ વુઈલાર્ડ, jean de la fontaine => જીન ડે લા ફોન્ટેન, jean cocteau => જીન કોક્ટો,