Tamil Meaning of jean-claude duvalier
jean-claude duvalier
Other Tamil words related to jean-claude duvalier
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jean-claude duvalier
- jean-baptiste poquelin => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் போக்யூலின்
- jean piaget => ஜீன் பியாஜெட்
- jean paul marat => ஜீன் பால் மராட்
- jean monnet => ஜீன் மோனெட்
- jean luc godard => ஜீன்-லூக் கோடார்ட்
- jean lafitte => ஜீன் லாஃபிட்
- jean laffite => ஜீன் லேஃபிட்டே
- jean honore fragonard => ஜீன் ஹோனோரே ஃப்ராகொனார்ட்
- jean harlow => ஜீன் ஹார்லோ
- jean genet => ஜீன் ஜெனெட்
- jean-frederic joliot => ஜீன்-ஃபிரடெரிக் ஜோலியாட்
- jean-frederic joliot-curie => ஜீன்-ஃப்ரெடெரிக் ஜோலியட்-கியூரி
- jeanne antoinette poisson => ஜீன் அன்டோனெட் போய்சன்
- jeanne d'arc => ஜோன் ஆஃப் ஆர்க்
- jeannette rankin => ஜீனட் ராங்கின்
- jean-paul sartre => ஜீன்-பால் சார்த்ரே
- jean-philippe rameau => ஜீன்-பிலிப் ராமியூ
- jeans => ஜீன்ஸ்
- jears => ஆண்டுகள்
- jeat => ஜெட்
Definitions and Meaning of jean-claude duvalier in English
jean-claude duvalier (n)
son and successor of Francois Duvalier as president of Haiti; he was overthrown by a mass uprising in 1986 (born in 1951)
FAQs About the word jean-claude duvalier
Definition not available
son and successor of Francois Duvalier as president of Haiti; he was overthrown by a mass uprising in 1986 (born in 1951)
No synonyms found.
No antonyms found.
jean-baptiste poquelin => ஜீன்-பேப்டிஸ்ட் போக்யூலின், jean piaget => ஜீன் பியாஜெட், jean paul marat => ஜீன் பால் மராட், jean monnet => ஜீன் மோனெட், jean luc godard => ஜீன்-லூக் கோடார்ட்,