Gujarati Meaning of jacques lipchitz
જૅક લિપચિત્ઝ
Other Gujarati words related to જૅક લિપચિત્ઝ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques lipchitz
- jacques germain soufflot => જેક્સ જર્મૈન સોફલોટ
- jacques francois fromental elie halevy => જૅક ફ્રાંકોઇસ ફ્રોમેન્ટાલ એલી હેલેવી
- jacques francois antoine ibert => જેક્સ ફ્રાન્કોઈસ એન્ટોઈન ઈબર્ટ
- jacques etienne montgolfier => જેકસ એટિએન મોન્ટગૉલ્ફિયર
- jacques derrida => જાક દેરીદા
- jacques costeau => જેક્સ કોસ્ટ્યુ
- jacques charles => જાક ચાર્લ્સ
- jacques cartier => જેક્વેસ કાર્ટિયર
- jacques bernoulli => જેકસ બર્નોલી
- jacques anatole francois thibault => જેકસ એનાટોલ ફ્રાન્કોઈસ થીબાઉલ્ટ
- jacques loeb => જેક લોએબ
- jacques louis david => જેક્વેસ લુઈસ ડેવિડ
- jacques lucien monod => જૅક્સ લુસિઅન મોનોડ
- jacques marquette => જેકસ માર્ક્વિટ
- jacques monod => જાક મનોડ
- jacques offenbach => જાક ઓફેન્બેક
- jacques tati => જાકસ તાતી
- jacques tatischeff => જેક્સ ટેટીશૅફ
- jacques yves costeau => જેક ઇવેસ કોસ્ટો
- jacquinia => জ্যাকুইনিয়া
Definitions and Meaning of jacques lipchitz in English
jacques lipchitz (n)
United States sculptor (born in Lithuania) who pioneered cubist sculpture (1891-1973)
FAQs About the word jacques lipchitz
જૅક લિપચિત્ઝ
United States sculptor (born in Lithuania) who pioneered cubist sculpture (1891-1973)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques germain soufflot => જેક્સ જર્મૈન સોફલોટ, jacques francois fromental elie halevy => જૅક ફ્રાંકોઇસ ફ્રોમેન્ટાલ એલી હેલેવી, jacques francois antoine ibert => જેક્સ ફ્રાન્કોઈસ એન્ટોઈન ઈબર્ટ, jacques etienne montgolfier => જેકસ એટિએન મોન્ટગૉલ્ફિયર, jacques derrida => જાક દેરીદા,