Gujarati Meaning of jacques charles
જાક ચાર્લ્સ
Other Gujarati words related to જાક ચાર્લ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of jacques charles
- jacques cartier => જેક્વેસ કાર્ટિયર
- jacques bernoulli => જેકસ બર્નોલી
- jacques anatole francois thibault => જેકસ એનાટોલ ફ્રાન્કોઈસ થીબાઉલ્ટ
- jacques alexandre cesar charles => જૅક્સ એલેક્ઝાન્ડર સીઝર ચાર્લ્સ
- jacquerie => જેક્વેરી
- jacqueminot => જેક્યુએમિનોટ
- jacquemier's sign => જાક્યુમિઅરનું ચિહ્ન
- jacqueline cochran => જાકલીન કોચ્રાન
- jacquard loom => જૅકાર્ડ લૂમ
- jacquard => જૅક્કાર્ડ
- jacques costeau => જેક્સ કોસ્ટ્યુ
- jacques derrida => જાક દેરીદા
- jacques etienne montgolfier => જેકસ એટિએન મોન્ટગૉલ્ફિયર
- jacques francois antoine ibert => જેક્સ ફ્રાન્કોઈસ એન્ટોઈન ઈબર્ટ
- jacques francois fromental elie halevy => જૅક ફ્રાંકોઇસ ફ્રોમેન્ટાલ એલી હેલેવી
- jacques germain soufflot => જેક્સ જર્મૈન સોફલોટ
- jacques lipchitz => જૅક લિપચિત્ઝ
- jacques loeb => જેક લોએબ
- jacques louis david => જેક્વેસ લુઈસ ડેવિડ
- jacques lucien monod => જૅક્સ લુસિઅન મોનોડ
Definitions and Meaning of jacques charles in English
jacques charles (n)
French physicist and author of Charles's law which anticipated Gay-Lussac's law (1746-1823)
FAQs About the word jacques charles
જાક ચાર્લ્સ
French physicist and author of Charles's law which anticipated Gay-Lussac's law (1746-1823)
No synonyms found.
No antonyms found.
jacques cartier => જેક્વેસ કાર્ટિયર, jacques bernoulli => જેકસ બર્નોલી, jacques anatole francois thibault => જેકસ એનાટોલ ફ્રાન્કોઈસ થીબાઉલ્ટ, jacques alexandre cesar charles => જૅક્સ એલેક્ઝાન્ડર સીઝર ચાર્લ્સ, jacquerie => જેક્વેરી,