Tamil Meaning of irish setter
ஐரிஷ் செட்டர்
Other Tamil words related to ஐரிஷ் செட்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of irish setter
- irish sea => ஐரிஷ் கடல்
- irish republican army => ஐரிஷ் ரிப்பப்ளிகன் ஆர்மி
- irish republic => ஐரிஷ் குடியரசு
- irish punt => ஐரிஷ் புன்ட்
- irish pound => ஐரிஷ் பவுண்ட்
- irish potato => ஐரிஷ் உருளைக்கிழங்கு
- irish person => ஐரிஷ் நபர்
- irish people => ஐரிஷ் மக்கள்
- irish monetary unit => ஐரிஷ் பண யூனிட்
- irish gorse => ஐரிஷ் கோர்ஸ்
- irish soda bread => ஐரிஷ் சோடா பிரட்
- irish stew => ஐரிஷ் ஸ்டு
- irish strawberry => ஐரிஷ் ஸ்ட்ராபெர்ரி
- irish water spaniel => ஐரிஷ் வாட்டர் ஸ்பானியல்
- irish whiskey => ஐரிஷ் விஸ்கி
- irish whisky => ஐரிஷ் விஸ்கி
- irish wolfhound => ஐரிஷ் வுல்ஃப்ஹவுண்ட்
- irishism => ஐரிஷ்சிசம்
- irishman => ஐரிஷ்மான்
- irishmen => ஐரிஷ் ஆண்கள்
Definitions and Meaning of irish setter in English
irish setter (n)
an Irish breed with a chestnut-brown or mahogany-red coat
FAQs About the word irish setter
ஐரிஷ் செட்டர்
an Irish breed with a chestnut-brown or mahogany-red coat
No synonyms found.
No antonyms found.
irish sea => ஐரிஷ் கடல், irish republican army => ஐரிஷ் ரிப்பப்ளிகன் ஆர்மி, irish republic => ஐரிஷ் குடியரசு, irish punt => ஐரிஷ் புன்ட், irish pound => ஐரிஷ் பவுண்ட்,