Tamil Meaning of irish sea
ஐரிஷ் கடல்
Other Tamil words related to ஐரிஷ் கடல்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of irish sea
- irish republican army => ஐரிஷ் ரிப்பப்ளிகன் ஆர்மி
- irish republic => ஐரிஷ் குடியரசு
- irish punt => ஐரிஷ் புன்ட்
- irish pound => ஐரிஷ் பவுண்ட்
- irish potato => ஐரிஷ் உருளைக்கிழங்கு
- irish person => ஐரிஷ் நபர்
- irish people => ஐரிஷ் மக்கள்
- irish monetary unit => ஐரிஷ் பண யூனிட்
- irish gorse => ஐரிஷ் கோர்ஸ்
- irish coffee => ஐரிஷ் காஃபி
- irish setter => ஐரிஷ் செட்டர்
- irish soda bread => ஐரிஷ் சோடா பிரட்
- irish stew => ஐரிஷ் ஸ்டு
- irish strawberry => ஐரிஷ் ஸ்ட்ராபெர்ரி
- irish water spaniel => ஐரிஷ் வாட்டர் ஸ்பானியல்
- irish whiskey => ஐரிஷ் விஸ்கி
- irish whisky => ஐரிஷ் விஸ்கி
- irish wolfhound => ஐரிஷ் வுல்ஃப்ஹவுண்ட்
- irishism => ஐரிஷ்சிசம்
- irishman => ஐரிஷ்மான்
Definitions and Meaning of irish sea in English
irish sea (n)
an arm of the North Atlantic between Great Britain and Ireland
FAQs About the word irish sea
ஐரிஷ் கடல்
an arm of the North Atlantic between Great Britain and Ireland
No synonyms found.
No antonyms found.
irish republican army => ஐரிஷ் ரிப்பப்ளிகன் ஆர்மி, irish republic => ஐரிஷ் குடியரசு, irish punt => ஐரிஷ் புன்ட், irish pound => ஐரிஷ் பவுண்ட், irish potato => ஐரிஷ் உருளைக்கிழங்கு,