Gujarati Meaning of helenium autumnale
હેલેનિયમ ઓટમનેલી
Other Gujarati words related to હેલેનિયમ ઓટમનેલી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helenium autumnale
- helenium => હેલેનિયમ
- helenin => હેલેનીન
- helena => હેલેના
- helen wills moody => હેલેન વિલ્સ મૂડી
- helen wills => હેલેન વિલ્સ
- helen traubel => હેલન ટ્રાઉબેલ
- helen porter mitchell => હેલન પોર્ટર મિશેલ
- helen of troy => ટ્રોય ની હેલેન
- helen newington wills => હેલન ન્યૂઇંગ્ટન વિલ્સ
- helen maria fiske hunt jackson => હેલેન મેરીયા ફિસ્ક હન્ટ જેક્સન
- helenium hoopesii => હેલેનિયમ હોપેસી
- helenium puberulum => હેલેનિયમ પ્યુબેરુલમ
- heleodytes => હેલિઓડાઇટ્સ
- heliac => હેલિએક
- heliacal => હેલિકલ
- heliacally => હિલિકલી
- heliamphora => હેલીઓમ્ફોરા
- helianthemum => હિલિએન્થેમમ
- helianthemum canadense => હેલિએન્થેમમ કેનેડેન્સ
- helianthemum scoparium => હેલિએન્થેમમ સ્કોપારિયમ
Definitions and Meaning of helenium autumnale in English
helenium autumnale (n)
North American perennial with bright yellow late summer flowers
FAQs About the word helenium autumnale
હેલેનિયમ ઓટમનેલી
North American perennial with bright yellow late summer flowers
No synonyms found.
No antonyms found.
helenium => હેલેનિયમ, helenin => હેલેનીન, helena => હેલેના, helen wills moody => હેલેન વિલ્સ મૂડી, helen wills => હેલેન વિલ્સ,