Gujarati Meaning of helen newington wills
હેલન ન્યૂઇંગ્ટન વિલ્સ
Other Gujarati words related to હેલન ન્યૂઇંગ્ટન વિલ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of helen newington wills
- helen maria fiske hunt jackson => હેલેન મેરીયા ફિસ્ક હન્ટ જેક્સન
- helen laura sumner woodbury => हेलेन લોરા સમનર વુડબરી
- helen keller => હેલેન કેલર
- helen hunt jackson => હેલેન હંટ જેક્સન
- helen hayes => હેલેન હેયસ
- helen adams keller => હેલન એડમ્સ કેલર
- helen => હેલેન
- hele => હેલે
- held => યોજાયેલ
- helcoplasty => હેલ્કોપ્લાસ્ટી
- helen of troy => ટ્રોય ની હેલેન
- helen porter mitchell => હેલન પોર્ટર મિશેલ
- helen traubel => હેલન ટ્રાઉબેલ
- helen wills => હેલેન વિલ્સ
- helen wills moody => હેલેન વિલ્સ મૂડી
- helena => હેલેના
- helenin => હેલેનીન
- helenium => હેલેનિયમ
- helenium autumnale => હેલેનિયમ ઓટમનેલી
- helenium hoopesii => હેલેનિયમ હોપેસી
Definitions and Meaning of helen newington wills in English
helen newington wills (n)
United States tennis player who dominated women's tennis in the 1920s and 1930s (1905-1998)
FAQs About the word helen newington wills
હેલન ન્યૂઇંગ્ટન વિલ્સ
United States tennis player who dominated women's tennis in the 1920s and 1930s (1905-1998)
No synonyms found.
No antonyms found.
helen maria fiske hunt jackson => હેલેન મેરીયા ફિસ્ક હન્ટ જેક્સન, helen laura sumner woodbury => हेलेन લોરા સમનર વુડબરી, helen keller => હેલેન કેલર, helen hunt jackson => હેલેન હંટ જેક્સન, helen hayes => હેલેન હેયસ,