Tamil Meaning of grey matter
க்ரே மேட்டர்
Other Tamil words related to க்ரே மேட்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grey matter
- grey market => கிரே சந்தை
- grey lemming => கிரே லெம்மிங்
- grey kingbird => வெள்ளை ராஜ கிங்பேர்ட்
- grey jay => க்ரே ஜே
- grey hen => சாம்பல் நிறக்கோழி
- grey goldenrod => க்ரே கோல்டன்ரோட்
- grey friar => க்ரே ஃப்ரையர்
- grey fox => நீல காகம்
- grey flounder => சாம்பல் ப்ளவுண்டர்
- grey catbird => சாம்பல் நிற பூனைப் பறவை
- grey mullet => க்ரே மல்லட்
- grey partridge => க்ரே பார்ட்ரிட்ஜ்
- grey polypody => க்ரே பாலிபோடி
- grey poplar => கிரே பாப்லர்
- grey sage => க்ரே செஜ்
- grey sea eagle => சாம்பல் நிற கடல் கழுகு
- grey skate => கிரே ஸ்கேட்
- grey snapper => சாம்பல் நிற ஸ்நாப்பர்
- grey sole => க்ரே சோல்
- grey substance => சாம்பல் நிறப் பொருள்
Definitions and Meaning of grey matter in English
grey matter (n)
greyish nervous tissue containing cell bodies as well as fibers; forms the cerebral cortex consisting of unmyelinated neurons
FAQs About the word grey matter
க்ரே மேட்டர்
greyish nervous tissue containing cell bodies as well as fibers; forms the cerebral cortex consisting of unmyelinated neurons
No synonyms found.
No antonyms found.
grey market => கிரே சந்தை, grey lemming => கிரே லெம்மிங், grey kingbird => வெள்ளை ராஜ கிங்பேர்ட், grey jay => க்ரே ஜே, grey hen => சாம்பல் நிறக்கோழி,