Tamil Meaning of grey market
கிரே சந்தை
Other Tamil words related to கிரே சந்தை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grey market
- grey lemming => கிரே லெம்மிங்
- grey kingbird => வெள்ளை ராஜ கிங்பேர்ட்
- grey jay => க்ரே ஜே
- grey hen => சாம்பல் நிறக்கோழி
- grey goldenrod => க்ரே கோல்டன்ரோட்
- grey friar => க்ரே ஃப்ரையர்
- grey fox => நீல காகம்
- grey flounder => சாம்பல் ப்ளவுண்டர்
- grey catbird => சாம்பல் நிற பூனைப் பறவை
- grey birch => சாம்பல் நிற பர்ச்
- grey matter => க்ரே மேட்டர்
- grey mullet => க்ரே மல்லட்
- grey partridge => க்ரே பார்ட்ரிட்ஜ்
- grey polypody => க்ரே பாலிபோடி
- grey poplar => கிரே பாப்லர்
- grey sage => க்ரே செஜ்
- grey sea eagle => சாம்பல் நிற கடல் கழுகு
- grey skate => கிரே ஸ்கேட்
- grey snapper => சாம்பல் நிற ஸ்நாப்பர்
- grey sole => க்ரே சோல்
Definitions and Meaning of grey market in English
grey market (n)
an unofficial market in which goods are bought and sold at prices lower than the official price set by a regulatory agency
FAQs About the word grey market
கிரே சந்தை
an unofficial market in which goods are bought and sold at prices lower than the official price set by a regulatory agency
No synonyms found.
No antonyms found.
grey lemming => கிரே லெம்மிங், grey kingbird => வெள்ளை ராஜ கிங்பேர்ட், grey jay => க்ரே ஜே, grey hen => சாம்பல் நிறக்கோழி, grey goldenrod => க்ரே கோல்டன்ரோட்,