Tamil Meaning of grand mufti
கிராண்ட் முஃப்தி
Other Tamil words related to கிராண்ட் முஃப்தி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of grand mufti
- grand mercy => பெருங்கருணை
- grand marnier => கிராண்ட் மார்னியர்
- grand mal epilepsy => கிராண்ட்-மால் மருத்துவ நிலை
- grand mal => கிராண்ட் மாள்
- grand larceny => கடுமையான திருட்டு
- grand lama => கிராண்ட் லாமா
- grand jury => கிராண்ட் ஜூரி
- grand island => கிராண்ட் தீவு
- grand inquisitor => கிராண்ட் இன்குவிசிட்டர்
- grand guignol => கிராண்ட் குயினோல்
- grand national => கிராண்ட் நேஷனல்
- grand opera => கிராண்ட் ஓபரா
- grand piano => கிராண்ட் பியானோ
- grand prix => கிராண்ட் ப்ரிக்ஸ்
- grand rapids => க்ராண்ட் ரேப்பிட்ஸ்
- grand river => கிராண்ட் ஆறு
- grand slam => கிராண்ட் சிலாம்
- grand teton => கிராண்ட் டிடன்
- grand teton national park => கிராண்ட் டெட்டான் தேசியப் பூங்கா
- grand theft => மகா திருட்டு
Definitions and Meaning of grand mufti in English
grand mufti (n)
the chief mufti of a district
FAQs About the word grand mufti
கிராண்ட் முஃப்தி
the chief mufti of a district
No synonyms found.
No antonyms found.
grand mercy => பெருங்கருணை, grand marnier => கிராண்ட் மார்னியர், grand mal epilepsy => கிராண்ட்-மால் மருத்துவ நிலை, grand mal => கிராண்ட் மாள், grand larceny => கடுமையான திருட்டு,