Tamil Meaning of glutelin
குளுட்டேலின்
Other Tamil words related to குளுட்டேலின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of glutelin
- gluteal vein => Gluteal vein
- gluteal muscle => கிளுடியல் தசை
- gluteal artery => குளுட்டியல் ஆர்ட்டரி
- gluteal => குளுடியல்
- glute => குளுட்
- glutazine => குளுடாசைன்
- glutathione peroxidase => கிளூட்டாதியோன் பெராக்ஸிடேஸ்
- glutaric => க்ளுடாரிக்
- glutaminic acid => க்ளுட்டாமிக் அமிலம்
- glutamine => குளுட்டாமின்
- gluten => க்ளுட்டென்
- gluten bread => கிளுட்டன் பிரட்
- gluten-free diet => குளுட்டன் இல்லாத உணவு
- glutethimide => குளூத்தேத்திமைடு
- gluteus => குளுட்டியஸ்
- gluteus maximus => கிளூடியஸ் மாக்சிமஸ்
- gluteus medius => குளூடியஸ் மீடியஸ்
- gluteus minimus => கிளுட்டியஸ் மினிமஸ்
- gluteus muscle => குளுட்டியஸ் தசைகள்
- glutin => கிளுட்டன்
Definitions and Meaning of glutelin in English
glutelin (n)
a simple protein found in the seeds of cereals
FAQs About the word glutelin
குளுட்டேலின்
a simple protein found in the seeds of cereals
No synonyms found.
No antonyms found.
gluteal vein => Gluteal vein, gluteal muscle => கிளுடியல் தசை, gluteal artery => குளுட்டியல் ஆர்ட்டரி, gluteal => குளுடியல், glute => குளுட்,