Tamil Meaning of gluteal vein
Gluteal vein
Other Tamil words related to Gluteal vein
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of gluteal vein
- gluteal muscle => கிளுடியல் தசை
- gluteal artery => குளுட்டியல் ஆர்ட்டரி
- gluteal => குளுடியல்
- glute => குளுட்
- glutazine => குளுடாசைன்
- glutathione peroxidase => கிளூட்டாதியோன் பெராக்ஸிடேஸ்
- glutaric => க்ளுடாரிக்
- glutaminic acid => க்ளுட்டாமிக் அமிலம்
- glutamine => குளுட்டாமின்
- glutamic oxaloacetic transaminase => குளுட்டாமிக் ஆக்ஸாலோஅசெடிக் டிரான்ஸமினேஸ்
- glutelin => குளுட்டேலின்
- gluten => க்ளுட்டென்
- gluten bread => கிளுட்டன் பிரட்
- gluten-free diet => குளுட்டன் இல்லாத உணவு
- glutethimide => குளூத்தேத்திமைடு
- gluteus => குளுட்டியஸ்
- gluteus maximus => கிளூடியஸ் மாக்சிமஸ்
- gluteus medius => குளூடியஸ் மீடியஸ்
- gluteus minimus => கிளுட்டியஸ் மினிமஸ்
- gluteus muscle => குளுட்டியஸ் தசைகள்
Definitions and Meaning of gluteal vein in English
gluteal vein (n)
veins draining the gluteal muscles on either side of the body
FAQs About the word gluteal vein
Gluteal vein
veins draining the gluteal muscles on either side of the body
No synonyms found.
No antonyms found.
gluteal muscle => கிளுடியல் தசை, gluteal artery => குளுட்டியல் ஆர்ட்டரி, gluteal => குளுடியல், glute => குளுட், glutazine => குளுடாசைன்,