Tamil Meaning of glenlivet
கிளென்லிவெட்
Other Tamil words related to கிளென்லிவெட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of glenlivet
- glenn => க்ளென்
- glenn curtiss => கிளென் கர்ட்டிஸ்
- glenn hammond curtiss => கிளென் ஹேமண்ட் குர்டிஸ்
- glenn miller => கிளென் மில்லர்
- glenn t. seaborg => கிளென் டி. சீபோர்க்
- glenn theodore seaborg => கிளென் தியோடர் சீபோர்க்
- glenoid => கிளெனாய்டு
- glenoid cavity => கிளெனாய்டு குகை
- glenoid fossa => கிளெனாய்ட் ஃபோஸா
- glenoidal => க்ளெனாய்டல்
Definitions and Meaning of glenlivet in English
glenlivet (n.)
A kind of Scotch whisky, named from the district in which it was first made.
FAQs About the word glenlivet
கிளென்லிவெட்
A kind of Scotch whisky, named from the district in which it was first made.
No synonyms found.
No antonyms found.
glenlivat => கிளென்லிவெட், glengarry bonnet => கிளெங்கரி பொன்னட், glengarry => க்லெங்காரி, glendower => கிளெண்டோவர், glenda jackson => கிளெண்டா ஜாக்சன்,