Tamil Meaning of glendower
கிளெண்டோவர்
Other Tamil words related to கிளெண்டோவர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of glendower
- glengarry => க்லெங்காரி
- glengarry bonnet => கிளெங்கரி பொன்னட்
- glenlivat => கிளென்லிவெட்
- glenlivet => கிளென்லிவெட்
- glenn => க்ளென்
- glenn curtiss => கிளென் கர்ட்டிஸ்
- glenn hammond curtiss => கிளென் ஹேமண்ட் குர்டிஸ்
- glenn miller => கிளென் மில்லர்
- glenn t. seaborg => கிளென் டி. சீபோர்க்
- glenn theodore seaborg => கிளென் தியோடர் சீபோர்க்
Definitions and Meaning of glendower in English
glendower (n)
Welsh chieftain who led a revolt against Henry IV's rule in Wales (1359-1416)
FAQs About the word glendower
கிளெண்டோவர்
Welsh chieftain who led a revolt against Henry IV's rule in Wales (1359-1416)
No synonyms found.
No antonyms found.
glenda jackson => கிளெண்டா ஜாக்சன், glen gebhard => கிளென் கெப்ஹார்ட், glen canyon dam => கிளென் கேனியன் அணை, glen => க்ளென், gleire => க்ளேரே,