Tamil Meaning of genus cerastium
சிரேஸ்டियम குடும்பம்
Other Tamil words related to சிரேஸ்டियम குடும்பம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of genus cerastium
- genus cerastes => செராஸ்டஸ் வகை
- genus cerapteryx => சாதி செராப்டெரிக்ஸ்
- genus cepphus => செப்பஸ் பேரினம்
- genus cephalotus => செபலோட்டஸ் குலம்
- genus cephalotaxus => செஃபலோடக்ஸஸ் இனம்
- genus cephalopterus => ஜெனஸ் செபலோப்டெரஸ்
- genus cephalanthera => செபாலான்தெரா பேரினம்
- genus centrosema => ஜீனஸ் சென்ட்ரோசிமா
- genus centropus => சென்ட்ரோபஸ்
- genus centropristis => ஜெனஸ் சென்ட்ரோபிரிஸ்டிஸ்
- genus ceratitis => ஜீனஸ் செராடிடைஸ்
- genus ceratodus => சீனஸ் சேராட்டோடஸ்
- genus ceratonia => செராட்டோனியா குலம்
- genus ceratopetalum => செராட்டோபீட்டலம் பேரினம்
- genus ceratophyllum => இனங்கள் செராடோபிளம்
- genus ceratopogon => செராட்டோபாகன் இனம்
- genus ceratopteris => செராடோப்டெரிஸ் பேரினம்
- genus ceratosaurus => சாதி செரடோசோரஸ்
- genus ceratostomella => செராடோஸ்டோமெல்லா ஜீனஸ்
- genus ceratotherium => செராடோதெரியம் இனம்
Definitions and Meaning of genus cerastium in English
genus cerastium (n)
mouse-eared chickweed
FAQs About the word genus cerastium
சிரேஸ்டियम குடும்பம்
mouse-eared chickweed
No synonyms found.
No antonyms found.
genus cerastes => செராஸ்டஸ் வகை, genus cerapteryx => சாதி செராப்டெரிக்ஸ், genus cepphus => செப்பஸ் பேரினம், genus cephalotus => செபலோட்டஸ் குலம், genus cephalotaxus => செஃபலோடக்ஸஸ் இனம்,