Tamil Meaning of genus cerapteryx
சாதி செராப்டெரிக்ஸ்
Other Tamil words related to சாதி செராப்டெரிக்ஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of genus cerapteryx
- genus cepphus => செப்பஸ் பேரினம்
- genus cephalotus => செபலோட்டஸ் குலம்
- genus cephalotaxus => செஃபலோடக்ஸஸ் இனம்
- genus cephalopterus => ஜெனஸ் செபலோப்டெரஸ்
- genus cephalanthera => செபாலான்தெரா பேரினம்
- genus centrosema => ஜீனஸ் சென்ட்ரோசிமா
- genus centropus => சென்ட்ரோபஸ்
- genus centropristis => ஜெனஸ் சென்ட்ரோபிரிஸ்டிஸ்
- genus centropomus => இனம் சென்ட்ரோபோமஸ்
- genus centrolobium => ஜீனஸ் சென்ட்ராலೋபியம்
- genus cerastes => செராஸ்டஸ் வகை
- genus cerastium => சிரேஸ்டियम குடும்பம்
- genus ceratitis => ஜீனஸ் செராடிடைஸ்
- genus ceratodus => சீனஸ் சேராட்டோடஸ்
- genus ceratonia => செராட்டோனியா குலம்
- genus ceratopetalum => செராட்டோபீட்டலம் பேரினம்
- genus ceratophyllum => இனங்கள் செராடோபிளம்
- genus ceratopogon => செராட்டோபாகன் இனம்
- genus ceratopteris => செராடோப்டெரிஸ் பேரினம்
- genus ceratosaurus => சாதி செரடோசோரஸ்
Definitions and Meaning of genus cerapteryx in English
genus cerapteryx (n)
antler moths
FAQs About the word genus cerapteryx
சாதி செராப்டெரிக்ஸ்
antler moths
No synonyms found.
No antonyms found.
genus cepphus => செப்பஸ் பேரினம், genus cephalotus => செபலோட்டஸ் குலம், genus cephalotaxus => செஃபலோடக்ஸஸ் இனம், genus cephalopterus => ஜெனஸ் செபலோப்டெரஸ், genus cephalanthera => செபாலான்தெரா பேரினம்,