Tamil Meaning of fritillaria liliaceae
ஃப்ரிட்டிலாரியா லில்லியேசி
Other Tamil words related to ஃப்ரிட்டிலாரியா லில்லியேசி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fritillaria liliaceae
- fritillaria lanceolata => ஃப்ரிட்டிலேரியா லான்சியோலேட்டா
- fritillaria imperialis => பிரிடிலேரியா இம்பீரியலிஸ்
- fritillaria biflora => ஃப்ரிடிலேரியா பைஃப்ளோரா
- fritillaria agrestis => ஃப்ரிடில்லேரியா அக்ரெஸ்டிஸ்
- fritillaria affinis => ஃப்ரிட்டிலாரியா அஃபினிஸ்
- fritillaria => ஃப்ரிட்டிலேரியா
- frithy => காட்டு
- frithstool => ஃப்ரித் ஸ்டூல்
- frith => ஃப்ரித்
- fritfly => பிரிட் ப்ளை
- fritillaria meleagris => -
- fritillaria micrantha => ஃப்ரிட்டிலேரியா மைக்ரான்டா
- fritillaria mutica => பிரிட்டிலேரியா முட்டிகா
- fritillaria parviflora => பிரைம்ரோஸ், குசுமம்
- fritillaria pluriflora => ஃப்ரிட்டிலேரியா ப்ளூரிஃப்ளோரா
- fritillaria recurva => ப்ரிடிலேரியா ரெக்கர்வா
- fritillary => ஃபிரிட்டிலரி
- fritinancy => ஃப்ரிட்டினென்சி
- frittata => பிரிட்டாடா
- fritted => வறுத்த
Definitions and Meaning of fritillaria liliaceae in English
fritillaria liliaceae (n)
California herb with white conic or bell-shaped flowers usually tinged with green
FAQs About the word fritillaria liliaceae
ஃப்ரிட்டிலாரியா லில்லியேசி
California herb with white conic or bell-shaped flowers usually tinged with green
No synonyms found.
No antonyms found.
fritillaria lanceolata => ஃப்ரிட்டிலேரியா லான்சியோலேட்டா, fritillaria imperialis => பிரிடிலேரியா இம்பீரியலிஸ், fritillaria biflora => ஃப்ரிடிலேரியா பைஃப்ளோரா, fritillaria agrestis => ஃப்ரிடில்லேரியா அக்ரெஸ்டிஸ், fritillaria affinis => ஃப்ரிட்டிலாரியா அஃபினிஸ்,