Tamil Meaning of fritillaria imperialis
பிரிடிலேரியா இம்பீரியலிஸ்
Other Tamil words related to பிரிடிலேரியா இம்பீரியலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of fritillaria imperialis
- fritillaria biflora => ஃப்ரிடிலேரியா பைஃப்ளோரா
- fritillaria agrestis => ஃப்ரிடில்லேரியா அக்ரெஸ்டிஸ்
- fritillaria affinis => ஃப்ரிட்டிலாரியா அஃபினிஸ்
- fritillaria => ஃப்ரிட்டிலேரியா
- frithy => காட்டு
- frithstool => ஃப்ரித் ஸ்டூல்
- frith => ஃப்ரித்
- fritfly => பிரிட் ப்ளை
- frit => ஃப்ரிட்
- frisure => ஃப்ரிஸ்யூ
- fritillaria lanceolata => ஃப்ரிட்டிலேரியா லான்சியோலேட்டா
- fritillaria liliaceae => ஃப்ரிட்டிலாரியா லில்லியேசி
- fritillaria meleagris => -
- fritillaria micrantha => ஃப்ரிட்டிலேரியா மைக்ரான்டா
- fritillaria mutica => பிரிட்டிலேரியா முட்டிகா
- fritillaria parviflora => பிரைம்ரோஸ், குசுமம்
- fritillaria pluriflora => ஃப்ரிட்டிலேரியா ப்ளூரிஃப்ளோரா
- fritillaria recurva => ப்ரிடிலேரியா ரெக்கர்வா
- fritillary => ஃபிரிட்டிலரி
- fritinancy => ஃப்ரிட்டினென்சி
Definitions and Meaning of fritillaria imperialis in English
fritillaria imperialis (n)
Eurasian herb with a cluster of leaves and orange-red bell-shaped flowers at the top of the stem
FAQs About the word fritillaria imperialis
பிரிடிலேரியா இம்பீரியலிஸ்
Eurasian herb with a cluster of leaves and orange-red bell-shaped flowers at the top of the stem
No synonyms found.
No antonyms found.
fritillaria biflora => ஃப்ரிடிலேரியா பைஃப்ளோரா, fritillaria agrestis => ஃப்ரிடில்லேரியா அக்ரெஸ்டிஸ், fritillaria affinis => ஃப்ரிட்டிலாரியா அஃபினிஸ், fritillaria => ஃப்ரிட்டிலேரியா, frithy => காட்டு,