Tamil Meaning of felix klein
ஃபெலிக்ஸ் க்ளெயின்
Other Tamil words related to ஃபெலிக்ஸ் க்ளெயின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of felix klein
- felis yagouaroundi => பேலிஸ் யாகுவராவுண்டி
- felis wiedi => பெலிஸ் வியெடி
- felis tigrina => ஃபெலிஸ் டைግரினா
- felis silvestris => ஃபெலிஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- felis serval => ஃபெலிஸ் சர்வல்
- felis pardalis => ஃபெலிஸ் பர்டாலிஸ்
- felis onca => ஃபெலிஸ் ஒன்சா
- felis ocreata => ஃபெலிஸ் ஓக்ரெட்டா
- felis manul => பாலஸ் மனுல்
- felis domesticus => ஃபெலிஸ் டோமெஸ்டிக்கஸ்
Definitions and Meaning of felix klein in English
felix klein (n)
German mathematician who created the Klein bottle (1849-1925)
FAQs About the word felix klein
ஃபெலிக்ஸ் க்ளெயின்
German mathematician who created the Klein bottle (1849-1925)
No synonyms found.
No antonyms found.
felis yagouaroundi => பேலிஸ் யாகுவராவுண்டி, felis wiedi => பெலிஸ் வியெடி, felis tigrina => ஃபெலிஸ் டைግரினா, felis silvestris => ஃபெலிஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ், felis serval => ஃபெலிஸ் சர்வல்,