Tamil Meaning of felis pardalis
ஃபெலிஸ் பர்டாலிஸ்
Other Tamil words related to ஃபெலிஸ் பர்டாலிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of felis pardalis
- felis serval => ஃபெலிஸ் சர்வல்
- felis silvestris => ஃபெலிஸ் சில்வெஸ்ட்ரிஸ்
- felis tigrina => ஃபெலிஸ் டைግரினா
- felis wiedi => பெலிஸ் வியெடி
- felis yagouaroundi => பேலிஸ் யாகுவராவுண்டி
- felix klein => ஃபெலிக்ஸ் க்ளெயின்
- felix mendelssohn => ஃபெலிக்ஸ் மெண்டல்சோன்
- feliz lusitania => பெலிக்ஸ் லுசிடானியா
- fell => விழுந்தது
- fella => சாமி
Definitions and Meaning of felis pardalis in English
felis pardalis (n)
nocturnal wildcat of Central America and South America having a dark-spotted buff-brown coat
FAQs About the word felis pardalis
ஃபெலிஸ் பர்டாலிஸ்
nocturnal wildcat of Central America and South America having a dark-spotted buff-brown coat
No synonyms found.
No antonyms found.
felis onca => ஃபெலிஸ் ஒன்சா, felis ocreata => ஃபெலிஸ் ஓக்ரெட்டா, felis manul => பாலஸ் மனுல், felis domesticus => ஃபெலிஸ் டோமெஸ்டிக்கஸ், felis concolor => குவாகர்,