Tamil Meaning of erinaceous
முள்ளுள்ள
Other Tamil words related to முள்ளுள்ள
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erinaceous
- erinaceidae => எரினேசிடே
- erin => எரின்
- erik weisz => எரிக் வெய்ஸ்
- erik von willebrand => எரிக் வான் வில்லேபிராண்ட்
- erik satie => எரிக் சாட்டி
- erik axel karlfeldt => எரிக் ஆக்செல் கார்ல்ஃபெல்ட்
- erik alfred leslie satie => எரிக் ஆல்பிரட் லெஸ்லி சாட்டி
- erik adolf von willebrand => எரிக் அடால்ஃப் வான் வில்லேபிராண்ட்
- erigonum fasciculatum => நீல பாலிகோனம் பாசிக்குலேட்டம்
- erignathus barbatus => எரிகநாத்தஸ் பார்படஸ்
- erinaceus => முள்ளம்பன்றி
- erinaceus europaeus => ஐரோப்பிய முள்ளம்பன்றி (Erinaceus europaeus)
- erinaceus europeaeus => ஐரோப்பிய முள்ளம்பன்றி
- eringo => எரிங்கோ
- erinite => எரின்னைட்
- erinyes => எரின்னியஸ்
- erinys => எரினிஸ்
- eriobotrya => எரிபோட்ரியா
- eriobotrya japonica => எஸ்பியோபோடிரியா ஜப்பானிக்கா
- eriocaulaceae => eriocaulaceae
Definitions and Meaning of erinaceous in English
erinaceous (a.)
Of the Hedgehog family; like, or characteristic of, a hedgehog.
FAQs About the word erinaceous
முள்ளுள்ள
Of the Hedgehog family; like, or characteristic of, a hedgehog.
No synonyms found.
No antonyms found.
erinaceidae => எரினேசிடே, erin => எரின், erik weisz => எரிக் வெய்ஸ், erik von willebrand => எரிக் வான் வில்லேபிராண்ட், erik satie => எரிக் சாட்டி,