Tamil Meaning of erignathus barbatus
எரிகநாத்தஸ் பார்படஸ்
Other Tamil words related to எரிகநாத்தஸ் பார்படஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of erignathus barbatus
- erignathus => erignathus
- erigible => நிறுவக்கூடியது
- erigeron speciosus => எரிஜெரன் ஸ்பெசியோசஸ்
- erigeron pulchellus => சூரியகாந்தி
- erigeron philadelphicus => பிலடெல்பியா எரிகரோன்
- erigeron glaucous => இரிஜெரோன் கிளாக்கஸ்
- erigeron divergens => எரிகெரோன் டைவர்ஜன்ஸ்
- erigeron canadensis => கனடியன் ஃப்ளீபேன்வீட்
- erigeron aurantiacus => நீல மலர்
- erigeron annuus => எரிஜெரோன் அன்னுஸ்
- erigonum fasciculatum => நீல பாலிகோனம் பாசிக்குலேட்டம்
- erik adolf von willebrand => எரிக் அடால்ஃப் வான் வில்லேபிராண்ட்
- erik alfred leslie satie => எரிக் ஆல்பிரட் லெஸ்லி சாட்டி
- erik axel karlfeldt => எரிக் ஆக்செல் கார்ல்ஃபெல்ட்
- erik satie => எரிக் சாட்டி
- erik von willebrand => எரிக் வான் வில்லேபிராண்ட்
- erik weisz => எரிக் வெய்ஸ்
- erin => எரின்
- erinaceidae => எரினேசிடே
- erinaceous => முள்ளுள்ள
Definitions and Meaning of erignathus barbatus in English
erignathus barbatus (n)
medium-sized greyish to yellow seal with bristles each side of muzzle; of the Arctic Ocean
FAQs About the word erignathus barbatus
எரிகநாத்தஸ் பார்படஸ்
medium-sized greyish to yellow seal with bristles each side of muzzle; of the Arctic Ocean
No synonyms found.
No antonyms found.
erignathus => erignathus, erigible => நிறுவக்கூடியது, erigeron speciosus => எரிஜெரன் ஸ்பெசியோசஸ், erigeron pulchellus => சூரியகாந்தி, erigeron philadelphicus => பிலடெல்பியா எரிகரோன்,