Tamil Meaning of elaeocarpus
எலியோகார்பஸ்
Other Tamil words related to எலியோகார்பஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elaeocarpus
- elaeocarpaceae => எலியோகார்ப்பேசியா
- elaeis oleifera => எலேயிஸ் ஒலீஃபெரா
- elaeis guineensis => எலேயிஸ் கினியன்சிஸ்
- elaeis => எலேயிஸ்
- elaeagnus latifolia => எலியாக்னஸ் லேடிஃபோலியா
- elaeagnus commutata => எலயாக்னஸ் கம்யுடேடா
- elaeagnus augustifolia => எலியாக்னஸ் ஆகுஸ்டிஃபோலியா
- elaeagnus => எலேயக்னஸ்
- elaeagnaceae => எலியேகனேசியே
- elaboratory => ஆய்வகம்
- elaeocarpus family => எலியோகார்ப்பஸ் குடும்பம்
- elaeocarpus grandis => எலியோகார்பஸ் கிராண்டிஸ்
- elaeolite => இலியோலைட்
- elaeoptene => எலியோப்டீன்
- elaeostearic acid => எலியோஸ்டியரிக் அமிலம்
- elagatis => எலகேடஸ்
- elagatis bipinnulata => எலகாடிஸ் பிபின்னூலடா
- elaidate => எலேய்டேட்
- elaidic => இலையிடிக்க்
- elaidic acid => எலாயிடிக் அமிலம்
Definitions and Meaning of elaeocarpus in English
elaeocarpus (n)
type genus of the family Elaeocarpaceae
FAQs About the word elaeocarpus
எலியோகார்பஸ்
type genus of the family Elaeocarpaceae
No synonyms found.
No antonyms found.
elaeocarpaceae => எலியோகார்ப்பேசியா, elaeis oleifera => எலேயிஸ் ஒலீஃபெரா, elaeis guineensis => எலேயிஸ் கினியன்சிஸ், elaeis => எலேயிஸ், elaeagnus latifolia => எலியாக்னஸ் லேடிஃபோலியா,