Tamil Meaning of elaeis oleifera
எலேயிஸ் ஒலீஃபெரா
Other Tamil words related to எலேயிஸ் ஒலீஃபெரா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of elaeis oleifera
- elaeis guineensis => எலேயிஸ் கினியன்சிஸ்
- elaeis => எலேயிஸ்
- elaeagnus latifolia => எலியாக்னஸ் லேடிஃபோலியா
- elaeagnus commutata => எலயாக்னஸ் கம்யுடேடா
- elaeagnus augustifolia => எலியாக்னஸ் ஆகுஸ்டிஃபோலியா
- elaeagnus => எலேயக்னஸ்
- elaeagnaceae => எலியேகனேசியே
- elaboratory => ஆய்வகம்
- elaborator => அலங்காரன்
- elaborative => விளக்கத் தன்மை கொண்ட
- elaeocarpaceae => எலியோகார்ப்பேசியா
- elaeocarpus => எலியோகார்பஸ்
- elaeocarpus family => எலியோகார்ப்பஸ் குடும்பம்
- elaeocarpus grandis => எலியோகார்பஸ் கிராண்டிஸ்
- elaeolite => இலியோலைட்
- elaeoptene => எலியோப்டீன்
- elaeostearic acid => எலியோஸ்டியரிக் அமிலம்
- elagatis => எலகேடஸ்
- elagatis bipinnulata => எலகாடிஸ் பிபின்னூலடா
- elaidate => எலேய்டேட்
Definitions and Meaning of elaeis oleifera in English
elaeis oleifera (n)
palm of Central and South America
FAQs About the word elaeis oleifera
எலேயிஸ் ஒலீஃபெரா
palm of Central and South America
No synonyms found.
No antonyms found.
elaeis guineensis => எலேயிஸ் கினியன்சிஸ், elaeis => எலேயிஸ், elaeagnus latifolia => எலியாக்னஸ் லேடிஃபோலியா, elaeagnus commutata => எலயாக்னஸ் கம்யுடேடா, elaeagnus augustifolia => எலியாக்னஸ் ஆகுஸ்டிஃபோலியா,