Tamil Meaning of dorr
டோர்
Other Tamil words related to டோர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dorr
- dorp => கிராமம்
- dorothy rothschild parker => டொரோத்தி ரோத்ஸ்சைல்ட் பார்க்கர்
- dorothy mary crowfoot hodgkin => டோரத்தி மேரி க்ரோஃபுட் ஹாட்கின்
- dorothy leigh sayers => டொரோதி லீ சேயர்ஸ்
- dorothy l. sayers => டொரதி எல். சேயர்ஸ்
- dorothy hodgkin => டொரோதி ஹாட்கின்
- dorothy dix => டொரோதி டிஎக்ஸ்
- dorotheanthus bellidiformis => டொரோதியந்தஸ் பெல்லிடிபோர்மிஸ்
- dorotheanthus => டோரோதியாந்தஸ்
- dorothea lange => டோர்தோயா லாங்
Definitions and Meaning of dorr in English
dorr (n.)
The dorbeetle; also, a drone or an idler. See 1st Dor.
dorr (v. t.)
To deceive. [Obs.] See Dor, v. t.
To deafen with noise.
FAQs About the word dorr
டோர்
The dorbeetle; also, a drone or an idler. See 1st Dor., To deceive. [Obs.] See Dor, v. t., To deafen with noise.
No synonyms found.
No antonyms found.
dorp => கிராமம், dorothy rothschild parker => டொரோத்தி ரோத்ஸ்சைல்ட் பார்க்கர், dorothy mary crowfoot hodgkin => டோரத்தி மேரி க்ரோஃபுட் ஹாட்கின், dorothy leigh sayers => டொரோதி லீ சேயர்ஸ், dorothy l. sayers => டொரதி எல். சேயர்ஸ்,