Tamil Meaning of dorotheanthus
டோரோதியாந்தஸ்
Other Tamil words related to டோரோதியாந்தஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dorotheanthus
- dorotheanthus bellidiformis => டொரோதியந்தஸ் பெல்லிடிபோர்மிஸ்
- dorothy dix => டொரோதி டிஎக்ஸ்
- dorothy hodgkin => டொரோதி ஹாட்கின்
- dorothy l. sayers => டொரதி எல். சேயர்ஸ்
- dorothy leigh sayers => டொரோதி லீ சேயர்ஸ்
- dorothy mary crowfoot hodgkin => டோரத்தி மேரி க்ரோஃபுட் ஹாட்கின்
- dorothy rothschild parker => டொரோத்தி ரோத்ஸ்சைல்ட் பார்க்கர்
- dorp => கிராமம்
- dorr => டோர்
- dorrfly => டோர்ஃப்ளை
Definitions and Meaning of dorotheanthus in English
dorotheanthus (n)
a caryophyllaceous genus of Dorotheanthus
FAQs About the word dorotheanthus
டோரோதியாந்தஸ்
a caryophyllaceous genus of Dorotheanthus
No synonyms found.
No antonyms found.
dorothea lange => டோர்தோயா லாங், dorothea dix => டோரோதியா டிக்ஸ், doroteo arango => டொரோடியோ அரங்கோ, doronicum => டோரோனிகம், dornock => டோர்னாக்கு,