Tamil Meaning of david sarnoff
டேவிட் சர்னோஃப்
Other Tamil words related to டேவிட் சர்னோஃப்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of david sarnoff
- david roland smith => டேவிட் ரோலாண்ட் ஸ்மித்
- david rittenhouse => டேவிட் ரைட்டன்ஹவுஸ்
- david riesman jr. => டேவிட் ரைஸ்மேன் ஜூனியர்
- david riesman => டேவிட் ரைஸ்மன்
- david ricardo => டேவிட் ரிகார்டோ
- david oliver selznick => டேவிட் ஆலிவர் செல்ஸ்னிக்
- david o. selznick => டேவிட் ஓ. செல்ஸ்னிக்
- david mamet => டேவிட் மேமெட்
- david low => டேவிட் லோ
- david livingstone => டேவிட் லிவிங்ஸ்டன்
Definitions and Meaning of david sarnoff in English
david sarnoff (n)
United States businessman who pioneered in radio and television broadcasting (1891-1971)
FAQs About the word david sarnoff
டேவிட் சர்னோஃப்
United States businessman who pioneered in radio and television broadcasting (1891-1971)
No synonyms found.
No antonyms found.
david roland smith => டேவிட் ரோலாண்ட் ஸ்மித், david rittenhouse => டேவிட் ரைட்டன்ஹவுஸ், david riesman jr. => டேவிட் ரைஸ்மேன் ஜூனியர், david riesman => டேவிட் ரைஸ்மன், david ricardo => டேவிட் ரிகார்டோ,