Tamil Meaning of david oliver selznick
டேவிட் ஆலிவர் செல்ஸ்னிக்
Other Tamil words related to டேவிட் ஆலிவர் செல்ஸ்னிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of david oliver selznick
- david o. selznick => டேவிட் ஓ. செல்ஸ்னிக்
- david mamet => டேவிட் மேமெட்
- david low => டேவிட் லோ
- david livingstone => டேவிட் லிவிங்ஸ்டன்
- david lewelyn wark griffith => டேவிட் லுவெலின் வோர்க் கிரிஃபித்
- david john moore cornwell => டேவிட் ஜான் மூர் கொர்ன்வெல்
- david hume => டேவிட் ஹ்யூம்
- david hubel => டேவிட் ஹுபெல்
- david hilbert => டேவிட் ஹில்பர்ட்ட்
- david herbert lawrence => டேவிட் ஹெர்பர்ட் லாரன்ஸ்
- david ricardo => டேவிட் ரிகார்டோ
- david riesman => டேவிட் ரைஸ்மன்
- david riesman jr. => டேவிட் ரைஸ்மேன் ஜூனியர்
- david rittenhouse => டேவிட் ரைட்டன்ஹவுஸ்
- david roland smith => டேவிட் ரோலாண்ட் ஸ்மித்
- david sarnoff => டேவிட் சர்னோஃப்
- david siqueiros => டேவிட் சிக்வேரோஸ்
- david smith => டேவிட் ஸ்மித்
- davidic => டேவிடிக்
- davidson's penstemon => டேவிட்சன்ஸ் பென்ஸ்டெமன்
Definitions and Meaning of david oliver selznick in English
david oliver selznick (n)
United States filmmaker noted for his film adaptations of popular novels (1902-1965)
FAQs About the word david oliver selznick
டேவிட் ஆலிவர் செல்ஸ்னிக்
United States filmmaker noted for his film adaptations of popular novels (1902-1965)
No synonyms found.
No antonyms found.
david o. selznick => டேவிட் ஓ. செல்ஸ்னிக், david mamet => டேவிட் மேமெட், david low => டேவிட் லோ, david livingstone => டேவிட் லிவிங்ஸ்டன், david lewelyn wark griffith => டேவிட் லுவெலின் வோர்க் கிரிஃபித்,