Tamil Meaning of dame margot fonteyn
டேம் மார்கோட் ஃபான்டெய்ன்
Other Tamil words related to டேம் மார்கோட் ஃபான்டெய்ன்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dame margot fonteyn
- dame kiri te kanawa => டெம் கிரி டெ கனவா
- dame kiri janette te kanawa => டேம் கிரி ஜானெட் டே கனவா
- dame joan sutherland => டேம் ஜோன் சதர்லேண்ட்
- dame jean iris murdoch => டேம் ஜீன் ஐரிஸ் மர்டாக்
- dame ellen terry => டேம் எல்லன் டெர்ரி
- dame edith sitwell => டேம் எடித் சிட்வெல்
- dame edith louisa sitwell => டேம் எடித் லூயிஸா சிட்வெல்
- dame daphne du maurier => டேம் டாப்னி டூ மாரியர்
- dame barbara hepworth => டேம் பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- dame alicia markova => டேம் அலிசியா மார்கோவா
- dame muriel spark => டேம் மியூரியல் ஸ்பார்க்
- dame myra hess => டேம் மைரா ஹெஸ்
- dame nellie melba => நெல்லி மெல்பா
- dame rebecca west => டேம் ரெபெக்கா வெஸ்ட்
- dame sybil thorndike => டேம் சிபில் தோர்ன்டைக்
- dame's violet => டேம்ஸ் வயலட்
- damewort => டேமெவொர்ட்
- damgalnunna => டேம் கலன் நு
- damiana => டேமியானா
- damianist => டேமியானிஸ்ட்
Definitions and Meaning of dame margot fonteyn in English
dame margot fonteyn (n)
English dancer who danced with Rudolf Nureyev (born in 1919)
FAQs About the word dame margot fonteyn
டேம் மார்கோட் ஃபான்டெய்ன்
English dancer who danced with Rudolf Nureyev (born in 1919)
No synonyms found.
No antonyms found.
dame kiri te kanawa => டெம் கிரி டெ கனவா, dame kiri janette te kanawa => டேம் கிரி ஜானெட் டே கனவா, dame joan sutherland => டேம் ஜோன் சதர்லேண்ட், dame jean iris murdoch => டேம் ஜீன் ஐரிஸ் மர்டாக், dame ellen terry => டேம் எல்லன் டெர்ரி,