Tamil Meaning of dame kiri te kanawa
டெம் கிரி டெ கனவா
Other Tamil words related to டெம் கிரி டெ கனவா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of dame kiri te kanawa
- dame kiri janette te kanawa => டேம் கிரி ஜானெட் டே கனவா
- dame joan sutherland => டேம் ஜோன் சதர்லேண்ட்
- dame jean iris murdoch => டேம் ஜீன் ஐரிஸ் மர்டாக்
- dame ellen terry => டேம் எல்லன் டெர்ரி
- dame edith sitwell => டேம் எடித் சிட்வெல்
- dame edith louisa sitwell => டேம் எடித் லூயிஸா சிட்வெல்
- dame daphne du maurier => டேம் டாப்னி டூ மாரியர்
- dame barbara hepworth => டேம் பார்பரா ஹெப்வொர்த்
- dame alicia markova => டேம் அலிசியா மார்கோவா
- dame alice ellen terry => டேம் ஆலிஸ் எல்லன் டெர்ரி
- dame margot fonteyn => டேம் மார்கோட் ஃபான்டெய்ன்
- dame muriel spark => டேம் மியூரியல் ஸ்பார்க்
- dame myra hess => டேம் மைரா ஹெஸ்
- dame nellie melba => நெல்லி மெல்பா
- dame rebecca west => டேம் ரெபெக்கா வெஸ்ட்
- dame sybil thorndike => டேம் சிபில் தோர்ன்டைக்
- dame's violet => டேம்ஸ் வயலட்
- damewort => டேமெவொர்ட்
- damgalnunna => டேம் கலன் நு
- damiana => டேமியானா
Definitions and Meaning of dame kiri te kanawa in English
dame kiri te kanawa (n)
New Zealand operatic soprano (born in 1944)
FAQs About the word dame kiri te kanawa
டெம் கிரி டெ கனவா
New Zealand operatic soprano (born in 1944)
No synonyms found.
No antonyms found.
dame kiri janette te kanawa => டேம் கிரி ஜானெட் டே கனவா, dame joan sutherland => டேம் ஜோன் சதர்லேண்ட், dame jean iris murdoch => டேம் ஜீன் ஐரிஸ் மர்டாக், dame ellen terry => டேம் எல்லன் டெர்ரி, dame edith sitwell => டேம் எடித் சிட்வெல்,