Gujarati Meaning of common time
કોમન ટાઇમ
Other Gujarati words related to કોમન ટાઇમ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of common time
- common thyme => સામાન્ય થાઈમ
- common thorn apple => અરંડ
- common teasel => કમોડિયો
- common tarweed => સામાન્ય ટેરવીડ
- common sunflower => સામાન્ય સૂર્યમુખી
- common stock equivalent => સામાન્ય સ્ટોક સમકક્ષ
- common stock => સામાન્ય સ્ટૉક
- common stinkhorn => સામાન્ય સ્ટીંકહોર્ન
- common starling => સામાન્ય હરિયલ
- common staghorn fern => સામાન્ય સ્ટેગહોર્ન ફર્ન
- common tobacco => સામાન્ય ધૂમ્રપાન
- common topaz => સામાન્ય ટોપાઝ
- common touch => સહજ વર્તન
- common unicorn plant => સામાન્ય યુનિકોર્ન છોડ
- common valerian => વલેરિયન
- common vetchling => સામાન્ય વેચલિંગ
- common viper => સમાન્ય વાઇપર
- common wallaby => સામાન્ય વોલેબી
- common wart => સામાન્ય મસા
- common wasp => સામાન્ય વેશ્પ
Definitions and Meaning of common time in English
common time (n)
a time signature indicating four beats to the bar
FAQs About the word common time
કોમન ટાઇમ
a time signature indicating four beats to the bar
No synonyms found.
No antonyms found.
common thyme => સામાન્ય થાઈમ, common thorn apple => અરંડ, common teasel => કમોડિયો, common tarweed => સામાન્ય ટેરવીડ, common sunflower => સામાન્ય સૂર્યમુખી,