Gujarati Meaning of charles watson-wentworth
ચાર્લ્સ વોટસન-વેન્ટવર્થ
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ વોટસન-વેન્ટવર્થ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles watson-wentworth
- charles vii => ચાર્લ્સ VII
- charles townes => ચાર્લ્સ ટાઉનસ
- charles thomson rees wilson => ચાર્લ્સ થોમસન રીસ વિલ્સન
- charles the great => શાર્લેમાન
- charles the bald => ચાર્લ્સ ધ બોલ્ડ
- charles taze russell => ચાર્લ્સ ટેઝ રસેલ
- charles stuart => ચાર્લ્સ સ્ટુઅર્ટ
- charles stewart parnell => ચાર્લ્સ સ્ટ્યુઅર્ટ પાર્નેલ
- charles schulz => ચાર્લ્સ શુલ્ઝ
- charles sanders peirce => ચાર્લ્સ સેન્ડર્સ પિઅર્સ
- charles wesley => ચાર્લ્સ વેસ્લી
- charles wilkes => ચાર્લ્સ વિલ્કેસ
- charles william post => ચાર્લ્સ વિલિયમ પોસ્ટ
- charles's law => ચાર્લ્સનો નિયમ
- charles's wain => ચાર્લ્સનો વેન
- charleston => ચાર્લેસ્ટન
- charlestown => ચાર્લ્સટાઉન
- charlestown navy yard => ચાર્લ્સટાઉન નેવી યાર્ડ
- charley horse => ચાર્લી હોર્સ
- charley-horse => ચાર્લી-હોર્સ
Definitions and Meaning of charles watson-wentworth in English
charles watson-wentworth (n)
English statesman who served as prime minister and who opposed the war with the American colonies (1730-1782)
FAQs About the word charles watson-wentworth
ચાર્લ્સ વોટસન-વેન્ટવર્થ
English statesman who served as prime minister and who opposed the war with the American colonies (1730-1782)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles vii => ચાર્લ્સ VII, charles townes => ચાર્લ્સ ટાઉનસ, charles thomson rees wilson => ચાર્લ્સ થોમસન રીસ વિલ્સન, charles the great => શાર્લેમાન, charles the bald => ચાર્લ્સ ધ બોલ્ડ,