Gujarati Meaning of charles thomson rees wilson
ચાર્લ્સ થોમસન રીસ વિલ્સન
Other Gujarati words related to ચાર્લ્સ થોમસન રીસ વિલ્સન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of charles thomson rees wilson
- charles the great => શાર્લેમાન
- charles the bald => ચાર્લ્સ ધ બોલ્ડ
- charles taze russell => ચાર્લ્સ ટેઝ રસેલ
- charles stuart => ચાર્લ્સ સ્ટુઅર્ટ
- charles stewart parnell => ચાર્લ્સ સ્ટ્યુઅર્ટ પાર્નેલ
- charles schulz => ચાર્લ્સ શુલ્ઝ
- charles sanders peirce => ચાર્લ્સ સેન્ડર્સ પિઅર્સ
- charles river => ચાર્લ્સ નદી
- charles ringling => ચાર્લ્સ રિંગલિંગ
- charles proteus steinmetz => ચાર્લ્સ પ્રોટિયસ સ્ટાઈનમેટ્ઝ
- charles townes => ચાર્લ્સ ટાઉનસ
- charles vii => ચાર્લ્સ VII
- charles watson-wentworth => ચાર્લ્સ વોટસન-વેન્ટવર્થ
- charles wesley => ચાર્લ્સ વેસ્લી
- charles wilkes => ચાર્લ્સ વિલ્કેસ
- charles william post => ચાર્લ્સ વિલિયમ પોસ્ટ
- charles's law => ચાર્લ્સનો નિયમ
- charles's wain => ચાર્લ્સનો વેન
- charleston => ચાર્લેસ્ટન
- charlestown => ચાર્લ્સટાઉન
Definitions and Meaning of charles thomson rees wilson in English
charles thomson rees wilson (n)
Scottish physicist who invented the cloud chamber (1869-1959)
FAQs About the word charles thomson rees wilson
ચાર્લ્સ થોમસન રીસ વિલ્સન
Scottish physicist who invented the cloud chamber (1869-1959)
No synonyms found.
No antonyms found.
charles the great => શાર્લેમાન, charles the bald => ચાર્લ્સ ધ બોલ્ડ, charles taze russell => ચાર્લ્સ ટેઝ રસેલ, charles stuart => ચાર્લ્સ સ્ટુઅર્ટ, charles stewart parnell => ચાર્લ્સ સ્ટ્યુઅર્ટ પાર્નેલ,