Gujarati Meaning of central nervous system
કેન્દ્રીય નાડીતંત્ર
Other Gujarati words related to કેન્દ્રીય નાડીતંત્ર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of central nervous system
- central intelligence machinery => કેન્દ્રીય ગુપ્તચર તંત્ર
- central intelligence agency => સેન્ટ્રલ ઈન્ટેલિજન્સ એજન્સી
- central heating => કેન્દ્રિય હીટીંગ
- central gyrus => સેન્ટ્રલ ગાઈરસ
- central dravidian => મધ્ય દ્રાવિડિયન
- central city => મધ્ય શહેર
- central chimpanzee => કેન્દ્રીય ચિમ્પાન્ઝી
- central body => કેન્દ્રીય संस्था
- central bank => કેન્દ્રિય બૅંક
- central artery of the retina => રેટિનાની કેન્દ્રિય ધમની
- central office => સેન્ટ્રલ ઑફિસ
- central park => સેન્ટ્રલ પાર્ક
- central powers => સેન્ટ્રલ પાવર્સ
- central processing unit => સેન્ટ્રલ પ્રોસેસિંગ યુનિટ
- central processor => સેન્ટ્રલ પ્રોસેસર
- central scotoma => કેન્દ્રીય સ્કોટોમા
- central standard time => સેન્ટ્રલ સ્ટાન્ડર્ડ ટાઈમ
- central sulcus => સેન્ટ્રલ સલ્કસ
- central thai => સેન્ટ્રલ થાઈ
- central time => મધ્યમ સમય
Definitions and Meaning of central nervous system in English
central nervous system (n)
the portion of the vertebrate nervous system consisting of the brain and spinal cord
FAQs About the word central nervous system
કેન્દ્રીય નાડીતંત્ર
the portion of the vertebrate nervous system consisting of the brain and spinal cord
No synonyms found.
No antonyms found.
central intelligence machinery => કેન્દ્રીય ગુપ્તચર તંત્ર, central intelligence agency => સેન્ટ્રલ ઈન્ટેલિજન્સ એજન્સી, central heating => કેન્દ્રિય હીટીંગ, central gyrus => સેન્ટ્રલ ગાઈરસ, central dravidian => મધ્ય દ્રાવિડિયન,