Gujarati Meaning of benison
આશીર્વાદ
Other Gujarati words related to આશીર્વાદ
Nearest Words of benison
- benitier => બેનીટીઅર
- benito mussolini => બેનિટો મુસોલિની
- benjamin => બેન્જામિન
- benjamin britten => બેન્જામિન બ્રિટન
- benjamin bush => બેન્જામિન બુશ
- benjamin david goodman => બેંજામિન ડેવિડ ગુડમેન
- benjamin disraeli => બેન્જામિન ડિસરાએલી
- benjamin franklin => બેન્જામિન ફ્રેન્કલિન
- benjamin franklin bridge => બેન્જામિન ફ્રેન્કલિન બ્રિજ
- benjamin franklin norris jr. => બેન્જામિન फ़્રેન્કલિન નોર્રીસ જુનિયર
Definitions and Meaning of benison in English
benison (n)
a spoken blessing
benison (n.)
Blessing; beatitude; benediction.
FAQs About the word benison
આશીર્વાદ
a spoken blessingBlessing; beatitude; benediction.
આશીર્વાદ,આશીર્વાદ,પ્રાર્થના,હાથ નાખવો,અરજી,અરજ,અપીલ,વિનંતી,દેવદૂતનો આશીર્વાદ સાથે,અનુગ્રહ
અભિશાપ,શ્રાપ,અભિશાપ,શાપ,શાપ
beninese => બેનિનિસ, benin franc => બેનિન ફ્રેન્ક, benin => બેનિન, benim => મારું, benignly => સૌમ્યતાથી,