Gujarati Meaning of bartlesville
બાર્ટલેસ્વિલે
Other Gujarati words related to બાર્ટલેસ્વિલે
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bartlesville
- bartle frere => બાર્ટલ ફ્રેર
- bartizan => બાર્ટિઝાન
- bartholomew tide => બાર્થોલોમ્યુ ટાઈડ
- bartholomeu diaz => બાર્થોલોમ્યુ ડીઆસ
- bartholomeu dias => બાર્થોલોમ્યુ ડિઆઝ
- bartholin => બાર્થોલિન
- bartholdi => બર્થોલ્ડી
- barthold george niebuhr => બાર્થોલ્ડ જ્યોર્જ નીબુહર
- barthelme => બાર્થેલ્મે
- barth => બાર્થ
- bartlett => બાર્ટલેટ
- bartlett pear => બાર્ટલેટ નાસપતી
- bartok => બાર્ટોક
- bartolome esteban murillo => બાર્ટોલોમી ઇસ્ટીબન મ્યુરીલો
- bartolomeo alberto capillari => બાર્ટોલોમેઓ આલ્બર્ટો ક્યાપીલારી
- bartolomeo prignano => બાર્ટોલોમિયો પ્રિગાનાનો
- bartolomeo vanzetti => બારટોલોમિયો વેન્ઝેટી
- bartolommeo eustachio => બાર્ટોલોમિયો યુસ્તાકીયો
- barton => બાર્ટન
- bartonia => બાર્ટોનિયા
Definitions and Meaning of bartlesville in English
bartlesville (n)
a town in northeastern Oklahoma
FAQs About the word bartlesville
બાર્ટલેસ્વિલે
a town in northeastern Oklahoma
No synonyms found.
No antonyms found.
bartle frere => બાર્ટલ ફ્રેર, bartizan => બાર્ટિઝાન, bartholomew tide => બાર્થોલોમ્યુ ટાઈડ, bartholomeu diaz => બાર્થોલોમ્યુ ડીઆસ, bartholomeu dias => બાર્થોલોમ્યુ ડિઆઝ,