Tamil Meaning of barium sulfate
பேரியம் சல்பேட்
Other Tamil words related to பேரியம் சல்பேட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barium sulfate
- barium protoxide => பேரியம் புரோட்டாக்சைடு
- barium peroxide => பேரியம் பெராக்சைடு
- barium oxide => பேரியம் ஆக்சைடு
- barium monoxide => பேரியம் மோனாக்சைடு
- barium hydroxide => பேரியம் ஹைட்ராக்ஸைடு
- barium enema => பேரியம் எனிமா
- barium dioxide => Barium dioxide
- barium => பேரியம்
- baritone voice => பேரிடோன் குரல்
- baritone horn => பேரிடோன் ஹார்ன்
Definitions and Meaning of barium sulfate in English
barium sulfate (n)
a white insoluble radiopaque powder used as a pigment
FAQs About the word barium sulfate
பேரியம் சல்பேட்
a white insoluble radiopaque powder used as a pigment
No synonyms found.
No antonyms found.
barium protoxide => பேரியம் புரோட்டாக்சைடு, barium peroxide => பேரியம் பெராக்சைடு, barium oxide => பேரியம் ஆக்சைடு, barium monoxide => பேரியம் மோனாக்சைடு, barium hydroxide => பேரியம் ஹைட்ராக்ஸைடு,