Tamil Meaning of barium hydroxide
பேரியம் ஹைட்ராக்ஸைடு
Other Tamil words related to பேரியம் ஹைட்ராக்ஸைடு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of barium hydroxide
- barium monoxide => பேரியம் மோனாக்சைடு
- barium oxide => பேரியம் ஆக்சைடு
- barium peroxide => பேரியம் பெராக்சைடு
- barium protoxide => பேரியம் புரோட்டாக்சைடு
- barium sulfate => பேரியம் சல்பேட்
- barium sulphate => பேரியம் சல்பேட்
- bark => பட்டை
- bark beetle => மரத்தின் மேல்தோல் காக்கும் பூச்சி
- bark louse => பட்டை பேன்
- barkantine => பர்கண்டைன்
Definitions and Meaning of barium hydroxide in English
barium hydroxide (n)
white poisonous crystals; made by dissolving barium oxide in water
FAQs About the word barium hydroxide
பேரியம் ஹைட்ராக்ஸைடு
white poisonous crystals; made by dissolving barium oxide in water
No synonyms found.
No antonyms found.
barium enema => பேரியம் எனிமா, barium dioxide => Barium dioxide, barium => பேரியம், baritone voice => பேரிடோன் குரல், baritone horn => பேரிடோன் ஹார்ன்,