Gujarati Meaning of bachelry
બેચલર ડિગ્રી
Other Gujarati words related to બેચલર ડિગ્રી
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of bachelry
- bachelorship => બેચલરશિપ
- bachelor's degree => સ્નાતક ડિગ્રી
- bachelor's button => બેચલરનું બટન
- bachelorism => અપરિણીતત્વ
- bachelorhood => કુંવારાપણું
- bachelorette => બેચલરેટ
- bachelordom => સ્નાતક ડિગ્રી ધરાવવાની સ્થિતિ
- bachelor-at-arms => બેચલર-એટ-આર્મ્સ
- bachelor party => બેચલર પાર્ટી
- bachelor of theology => ધર્મશાસ્ત્રમાં સ્નાતક
- bacillaceae => બેસિલેસી
- bacillar => બેસિલસ
- bacillariae => બેસિલેરી
- bacillariophyceae => બેસિલારીયોફાઇસી
- bacillary => બેસિલરી
- bacillary dysentery => બેસિલરી ડિસેન્ટ્રી
- bacillary white diarrhea => બેસિલેરી સફેદ ઝાડા
- bacillary white diarrhoea => બેસીલરી વ્હાઈટ ડાયેરીયા
- bacilli => બેસિલી
- bacilliform => બેસીલીફોર્મ
Definitions and Meaning of bachelry in English
bachelry (n.)
The body of young aspirants for knighthood.
FAQs About the word bachelry
બેચલર ડિગ્રી
The body of young aspirants for knighthood.
No synonyms found.
No antonyms found.
bachelorship => બેચલરશિપ, bachelor's degree => સ્નાતક ડિગ્રી, bachelor's button => બેચલરનું બટન, bachelorism => અપરિણીતત્વ, bachelorhood => કુંવારાપણું,