Tamil Meaning of arthur
ஆர்தர்
Other Tamil words related to ஆர்தர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arthur
- arthrozoic => ஆர்த்ரோசோயிக்
- arthrotome => ஆர்த்ரோடோம்
- arthrostraca => ஆர்த்ரோஸ்ட்ராகா
- arthrosporous => ஆர்த்ரோஸ்போரஸ்
- arthrosporic => ஆர்த்ரோஸ்போரிக்
- arthrospore => ஆர்த்ரோஸ்போர்
- arthrosis => எலும்புத் தேய்மானம்
- arthroscopy => ஆர்த்ரோஸ்கோப்பி
- arthroscope => ஆர்த்ரோஸ்கோப்
- arthropteris => ஆர்த்ரோப்டெரிஸ்
- arthur ashe => ஆர்தர் அஷ்
- arthur compton => ஆர்தர் காம்ப்டன்
- arthur conan doyle => ஆர்தர் கோனன் டாயில்
- arthur edwin kennelly => ஆர்தர் எட்வின் கென்னெல்லி
- arthur evans => ஆர்தர் ஈவன்ஸ்
- arthur fiedler => ஆர்தர் ஃபிட்லர்
- arthur garfield hays => ஆர்தர் கார்ஃபீல்ட் ஹேஸ்
- arthur holly compton => ஆர்தர் ஹோலி காம்ப்டன்
- arthur holmes => ஆர்தர் ஹோம்ஸ்
- arthur honegger => ஆர்தர் ஹோனெகர்
Definitions and Meaning of arthur in English
arthur (n)
elected vice president and became 21st President of the United States when Garfield was assassinated (1830-1886)
a legendary king of the Britons (possibly based on a historical figure in the 6th century but the story has been retold too many times to be sure); said to have led the Knights of the Round Table at Camelot
FAQs About the word arthur
ஆர்தர்
elected vice president and became 21st President of the United States when Garfield was assassinated (1830-1886), a legendary king of the Britons (possibly base
No synonyms found.
No antonyms found.
arthrozoic => ஆர்த்ரோசோயிக், arthrotome => ஆர்த்ரோடோம், arthrostraca => ஆர்த்ரோஸ்ட்ராகா, arthrosporous => ஆர்த்ரோஸ்போரஸ், arthrosporic => ஆர்த்ரோஸ்போரிக்,