Tamil Meaning of arthrozoic
ஆர்த்ரோசோயிக்
Other Tamil words related to ஆர்த்ரோசோயிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of arthrozoic
- arthrotome => ஆர்த்ரோடோம்
- arthrostraca => ஆர்த்ரோஸ்ட்ராகா
- arthrosporous => ஆர்த்ரோஸ்போரஸ்
- arthrosporic => ஆர்த்ரோஸ்போரிக்
- arthrospore => ஆர்த்ரோஸ்போர்
- arthrosis => எலும்புத் தேய்மானம்
- arthroscopy => ஆர்த்ரோஸ்கோப்பி
- arthroscope => ஆர்த்ரோஸ்கோப்
- arthropteris => ஆர்த்ரோப்டெரிஸ்
- arthropomata => ஆர்த்ரோபோமாட்டா
- arthur => ஆர்தர்
- arthur ashe => ஆர்தர் அஷ்
- arthur compton => ஆர்தர் காம்ப்டன்
- arthur conan doyle => ஆர்தர் கோனன் டாயில்
- arthur edwin kennelly => ஆர்தர் எட்வின் கென்னெல்லி
- arthur evans => ஆர்தர் ஈவன்ஸ்
- arthur fiedler => ஆர்தர் ஃபிட்லர்
- arthur garfield hays => ஆர்தர் கார்ஃபீல்ட் ஹேஸ்
- arthur holly compton => ஆர்தர் ஹோலி காம்ப்டன்
- arthur holmes => ஆர்தர் ஹோம்ஸ்
Definitions and Meaning of arthrozoic in English
arthrozoic (a.)
Of or pertaining to the Articulata; articulate.
FAQs About the word arthrozoic
ஆர்த்ரோசோயிக்
Of or pertaining to the Articulata; articulate.
No synonyms found.
No antonyms found.
arthrotome => ஆர்த்ரோடோம், arthrostraca => ஆர்த்ரோஸ்ட்ராகா, arthrosporous => ஆர்த்ரோஸ்போரஸ், arthrosporic => ஆர்த்ரோஸ்போரிக், arthrospore => ஆர்த்ரோஸ்போர்,