Tamil Meaning of alpha methyl dopa
ஆல்ஃபா மீதைல் டோபா
Other Tamil words related to ஆல்ஃபா மீதைல் டோபா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpha methyl dopa
- alpha iron => ஆல்ஃபா இரும்பு
- alpha globulin => ஆல்பா க్ளோபுலின்
- alpha geminorum => ஆல்பா ஜெமினோரம்
- alpha foetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபெட்டோ புரதம்
- alpha fetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபிடோபுரோட்டீன்
- alpha decay => ஆல்பா சிதைவு
- alpha crucis => ஆல்ஃபா க்ரூசிஸ்
- alpha centauri => ஆல்ஃபா சென்டாரி
- alpha bronze => ஆல்ஃபா ப்ரோன்ஸ்
- alpha brass => ஆல்ப வார்
- alpha orionis => ஆல்ஃபா ஓரியானிஸ்
- alpha paper => ஆல்ஃபா பேப்பர்
- alpha particle => ஆல்ஃபா துகள்
- alpha privative => ஆல்ஃபா பிரைவேடிவ்
- alpha radiation => ஆல்பா கதிரியக்கம்
- alpha ray => ஆல்பா கதிர்கள்
- alpha rays => ஆல்ஃபா கதிர்கள்
- alpha receptor => ஆல்பா ஏற்பி
- alpha rhythm => ஆல்ஃபா ரிதம்
- alpha software => ஆல்ஃபா மென்பொருள்
Definitions and Meaning of alpha methyl dopa in English
alpha methyl dopa (n)
antihypertensive drug (trade name Aldomet) used in the treatment of high blood pressure
FAQs About the word alpha methyl dopa
ஆல்ஃபா மீதைல் டோபா
antihypertensive drug (trade name Aldomet) used in the treatment of high blood pressure
No synonyms found.
No antonyms found.
alpha iron => ஆல்ஃபா இரும்பு, alpha globulin => ஆல்பா க్ளோபுலின், alpha geminorum => ஆல்பா ஜெமினோரம், alpha foetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபெட்டோ புரதம், alpha fetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபிடோபுரோட்டீன்,