Tamil Meaning of alpha geminorum
ஆல்பா ஜெமினோரம்
Other Tamil words related to ஆல்பா ஜெமினோரம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpha geminorum
- alpha foetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபெட்டோ புரதம்
- alpha fetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபிடோபுரோட்டீன்
- alpha decay => ஆல்பா சிதைவு
- alpha crucis => ஆல்ஃபா க்ரூசிஸ்
- alpha centauri => ஆல்ஃபா சென்டாரி
- alpha bronze => ஆல்ஃபா ப்ரோன்ஸ்
- alpha brass => ஆல்ப வார்
- alpha blocker => ஆல்ஃபா பிளாக்கர்
- alpha and omega => ஆல்ஃபா மற்றும் ஒமேகா
- alpha => ஆல்பா
- alpha globulin => ஆல்பா க్ளோபுலின்
- alpha iron => ஆல்ஃபா இரும்பு
- alpha methyl dopa => ஆல்ஃபா மீதைல் டோபா
- alpha orionis => ஆல்ஃபா ஓரியானிஸ்
- alpha paper => ஆல்ஃபா பேப்பர்
- alpha particle => ஆல்ஃபா துகள்
- alpha privative => ஆல்ஃபா பிரைவேடிவ்
- alpha radiation => ஆல்பா கதிரியக்கம்
- alpha ray => ஆல்பா கதிர்கள்
- alpha rays => ஆல்ஃபா கதிர்கள்
Definitions and Meaning of alpha geminorum in English
alpha geminorum (n)
a multiple star with 6 components; second brightest in Gemini; close to Pollux
FAQs About the word alpha geminorum
ஆல்பா ஜெமினோரம்
a multiple star with 6 components; second brightest in Gemini; close to Pollux
No synonyms found.
No antonyms found.
alpha foetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபெட்டோ புரதம், alpha fetoprotein => ஆல்ஃபா ஃபிடோபுரோட்டீன், alpha decay => ஆல்பா சிதைவு, alpha crucis => ஆல்ஃபா க்ரூசிஸ், alpha centauri => ஆல்ஃபா சென்டாரி,