Gujarati Meaning of albeit
જો કે
Other Gujarati words related to જો કે
Nearest Words of albeit
- alben barkley => અલ્બન બાર્કલી
- alben william barkley => અલબેન વિલિયમ બાર્કલી
- albers => અલ્બર્સ
- albers-schonberg disease => અલ્બર્સ-શોનબર્ગ રોગ
- albert => આલ્બર્ટ
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
- albert camus => આલ્બર્ટ કેમુસ
- albert edward => આલ્બર્ટ એડવર્ડ
- albert einstein => આલ્બર્ટ આઈન્સ્ટાઈન
Definitions and Meaning of albeit in English
albeit (conj.)
Even though; although; notwithstanding.
FAQs About the word albeit
જો કે
Even though; although; notwithstanding.
જોકે,પણ,પણ,જ્યારે,અલ્થો,તરીકે,જો,છતાંપણ,જ્યારે,જ્યારે કે
No antonyms found.
albee => અલ્બી, albedo => અલ્બેડો, albe => અલ્બે, albatross => અલ્બાટ્રોસ, albatrellus ovinus => અલબાટ્રેલસ ઓવિનસ,