Gujarati Meaning of albe
અલ્બે
Other Gujarati words related to અલ્બે
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of albe
- albatross => અલ્બાટ્રોસ
- albatrellus ovinus => અલબાટ્રેલસ ઓવિનસ
- albatrellus dispansus => અલબેટ્રેલસ ડિસપેન્સસ
- albatrellus => અલ્બાટ્રેલસ
- albata => અલ્બટા
- albany => એલ્બેની
- albanian monetary unit => અલ્બેનિયન મોનેટરી યુનિટ
- albanian capital => આલ્બેનિયન કેપિટલ
- albanian => અલ્બેનિયન
- albania => અલ્બેનિયા
- albedo => અલ્બેડો
- albee => અલ્બી
- albeit => જો કે
- alben barkley => અલ્બન બાર્કલી
- alben william barkley => અલબેન વિલિયમ બાર્કલી
- albers => અલ્બર્સ
- albers-schonberg disease => અલ્બર્સ-શોનબર્ગ રોગ
- albert => આલ્બર્ટ
- albert abraham michelson => આલ્બર્ટ અબ્રાહમ માઇકેલસન
- albert bruce sabin => એલ્બર્ટ બ્રુસ સેબિન
Definitions and Meaning of albe in English
albe (conj.)
Alt. of Albee
FAQs About the word albe
અલ્બે
Alt. of Albee
No synonyms found.
No antonyms found.
albatross => અલ્બાટ્રોસ, albatrellus ovinus => અલબાટ્રેલસ ઓવિનસ, albatrellus dispansus => અલબેટ્રેલસ ડિસપેન્સસ, albatrellus => અલ્બાટ્રેલસ, albata => અલ્બટા,